Divers stucwerk

Wilt u uw wanden, plafonds en vloeren laten opknappen of zelfs een totaal nieuw aanzicht geven? Glad of met structuur? Mat of glanzend? Strak wit of juist kleurig? Een mooie sierlijst? CS Stuc in IJsselmuiden kan al uw wensen realiseren met een ruim aanbod van allerlei soorten stukadoorswerk. In de loop der jaren zijn er veel nieuwe materialen en technieken gekomen voor wand- en vloerafwerking. Door op de hoogte te blijven van de moderne trends in de stukadoorsbranche is de vakkennis en ervaring van CS Stuc zeer breed. Want ook de traditionele technieken beheersen wij nog perfect, bv. voor de restauratie van oud stucwerk.

Wij komen eerst bij u langs om de klus of het project te bekijken en uw wensen te bespreken. Daarbij geven we u graag advies en u ontvangt een duidelijke en passende offerte. Voor we met het stucwerk beginnen, wordt alles afgeplakt en wij laten uw huis of bedrijfspand na het werk ook weer netjes achter. CS Stuc gebruikt niet alleen goede materialen, maar zorgt ook voor een strakke afwerking van het stucwerk. Onze kracht en uitdaging liggen in het perfect naar wens uitvoeren van allerlei soorten stukadoorswerk, van een strak plafond tot bijzonder stucwerk, bv. met Frescolori en Beal Mortex. En dat alles voor een betaalbare prijs!

Heeft u nog vragen, wilt u een afspraak maken of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.